Jumbo Bag Fibc Bag Mesin Pemotong Panas Otomatis CSJ-1350

Katrangan singkat:

CSJ-1350, CSJ-2200 lan CSJ-2400 minangka mesin sing andal lan efisien sing dirancang kanggo ngasilake panel FIBC (tas ekstra gedhe, tas Jumbo) sing sadurunge dipotong, sing bisa disesuaikan kanggo nglereni profil miturut syarat pelanggan.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan

Mesin pemotong tas gedhe iki bisa ngethok gulung kain jumbo dadi cilik, lan doyo bolongan “O” lan “十”. Lingkaran nggambarake potongan pisau linier, panganan kain jumbo.

Mesin nyawiji kanthi otomatis, nglereni, ngusap kanthi otomatis, sistem kontrol internal nganggo kontrol sing bisa diprogram PLC, stabilitas sistem, pangopènan sing trep

Katrangan 

Mesin kasebut nggabungake kanthi otomatis, nglereni, ngusap kanthi otomatis. Sistem kontrol internal nganggo PLC, mesin pemotong bisa ngethok gulung kain jumbo dadi potongan, lan nubuk bolongan "O" lan "十".

IMG_4237_副本

 Model

CSJ-1350, CSJ-2200 lan CSJ-2400 minangka mesin sing andal lan efisien sing dirancang kanggo ngasilake panel FIBC (Jumbo Bags) saka potongan sing wis ditemtokake kanthi kemungkinan pemotongan profil sing disesuaikan karo syarat klien.

大机器1

Fitur

1. Sistem kontrol pusat PLC. Antarmuka mesin-warna, sing nggawe setelan tanggal, tampilan, ngrekam luwih jelas lan akurat, luwih gampang operasi.
2. Panganan roll jumbo-kain otomatis hidrolik & unit EPC, stabil, sederhana lan gampang dioperasikake.
3. Sistem kontrol servo ngimpor kanggo nglereni kanthi tepat lan cepet.
4. Dilengkapi pemotong holistik baja paduan berkualitas tinggi, sing duwe kaluwihan kaya pengawetan panas sing ora distorsi, lan umur panggunaan sing dawa.

IMG_4243_副本

IMG_4245_副本

Spesifikasi                                                                                                 

1 Model CSJ-1350
2 Lebar pemotongan maksimal 1350mm
3 Dawa nglereni ≥150mm
4 Nglereni tliti ± 2mm
5 Kacepetan panganan lawon 45m / menit
6 Nggawe kapasitas 15-20pc / min
7 Dhiameter bunder gedhe 800-1350mm
8 Dhiameter kain 1000mm
9 Ukuran bolongan "O" 250-550mm
10 Ukuran bolongan "+" 250-550mm
11 Kontrol suhu 0-400 derajat
12 Tenaga mesin 8KW
13 Tegangan 380V 3phase 50Hz
14 Udhara sing dikompres 6Kg / cm²  
15 Ukuran instalasi 7500Lx1900Wx1600H mm

 Lamaran

Ditrapake nganggo potongan kain jumbo sing beda-beda kaya, kain Jumbo lay-flat / kain flat pindho, tas Jumbo siji-lapis, tutup ngisor Bag Jumbo, tutup ndhuwur, kain cangkem ndhuwur.

应用1

应用2

Cathetan

Kanthi mesin kompak sing dirancang kanthi apik iki, sampeyan bisa nyelehake potongan kain polipropilena lan bolongan spout sing dikarepake. Piranti pemotong dawa lan bolongan bisa uga dioperasikake kanthi kapisah.

Sadurunge miwiti proses, operator kudu nginstal ukuran nglereni bolongan sing bener. Posisi bolongan sing tepat kudu diatur. Pusat unit holing ditindakake kanthi unit kontrol pinggiran. Sawise nyetel dawa potong sing dipengini, operasi kasebut kanthi otomatis nganti tekan jumlah sing wis diprogram.

Sampeyan bisa uga kudu nyetel wektu, suwene proses pemotongan lan suhu panas miturut kekandelan kain. Tumpukan rampung kanthi manual. Unit tumpukan otomatis kasedhiya kanthi opsional.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita